TKB Eskişehir Şb.Tarafından Yaptırılan Kütüphane Hizmete Açıldı.

2011-01-01

Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi, tarafından Şehit Teğmen Subutay Alkan İlköğretim Okulu´na yaptırılan Kütüphane dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şube Başkanı Ayşegül Ünügür, okulda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kitap okumanın faydalarının tartışılamayacak kadar önemli olduğunu belirterek, bu önemin farkından oldukları için kütüphane bağışladıklarını kaydetti. Ünügür, yaz döneminde en fazla kitap okuyan 30 öğrenciyi okulların açılmasının ardından tiyatroya götürüp bununla birlikte çeşitli ödüllerinde verileceğini dile getirdi. Konuşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Erdoğan, Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar´a, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taki Ersoy da Ünügür´e teşekkür plaketi verdi. Daha sonra yaklaşık 1200´ün üzerinde kitaptan oluşan kütüphanenin açılışı yapıldı.