Şubemiz "Kadın Dostu Kent Gümüşhane" isimli proje yürütüyor.

2012-01-01

TKB Gümüşhane şubesinden Hülya Aydın'ın takdimi, Başkan Aynur Çubukçu ve Vali Dr. Yusuf Mayda'nın konuşmalarının ardından kürsüye gelen Türk Kadınlar Birliği Derneği Genel Başkanı Av.Sema Kendirci Uğurman, Türkiye'de kadına yönelik yapılan yasal düzenlemelerin AB ülkelerinin ilerisinde olduğunu, bu düzenlemelere rağmen yaşanan sorunların "izleme" mekanizmasının olmayışından kaynaklandığını söyledi.
Uğurman, Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi tarafından yürütülen "Kadın Dostu Kent Gümüşhane" projesi kapsamında "Kadın Hakları ve Cinsiyet Eşitliği" ve "Kent Yaşamında Kadının Yeri" konulu eğitim seminerine katılmak üzere  Gümüşhane'ye geldi. İlk olarak Gümüşhane Valisi Dr. YusufMayda'yı makamında ziyaret eden Uğurman daha sonra seminer programı için toplantı salonuna geçti.Ziyarette Uğurman'a Vali Mayda tarafından günün anısına Karaca Mağarası figüre edilen rölyef hediye edildi.