TKB Eskişehir Şubesi Sivrihisar'da Bir Panel Düzenledi.

2013-01-01

Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi, Sivrihisar ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin davetlisi olarak Sivrihisarda ,8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir panel düzenledi.Konuşmacılar TKB Eskişehir Şb.Başkanı Ayşegül Ünügür Kadın Sorunları,Eskişehir Barosu avukatları İpek Sönmez Kadına Şiddet ve Pelin Karabulut Ersoy :Kadın Hakları konusunda bilgi verdiler.Daha sonra avukat Seda Avcının da katılımıyla sorular soruldu ve katlımcılar aydınlatıldı.TKB Eskişehir Şb.den11 üye bu toplantıya katıldı.Katılıcılara çeşitli hediyeler ve çiçek verildi Sivrihisar.Dernek başkanı Ahmet Emre böyle bir toplantının ilk defa gerçekleştiğini ve katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Katılıcılar da son derece memnun olduklarını ve tekrarını istediklerini belirttiler.