Eska Projesi Kapsamındaki Çalışmalar Devam Ediyor.

2013-01-01

Eskişehir, Cahit Kural, 75.Yıl, Ahmet Hamdi Bayraktar ve Vali Sami Sönmez İlk Öğretim Okullarında, eş zamanlı haftada iki gün iki saat sağlık, aile içi iletişim, hukuk ve girişimcilik konularında eğitim verildi. Bu dört okul velilerinin yüksek katılımla izledikleri konferanslara Eskişehir Valiliği, Esk. Milli Eğitim Md.lüğü, Esk. Sağlık Md.lüğü, Esk.Barosu, Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi katkı verdi. Daha sonra katılumcılara sertifika verildi. Sertifika törenine Esk. Valisi Kadir Koçdemir, Baro Başkanı A.Rıza Öztekin, Ticaret O. Başkanı Harun Karacan, Sağlık Md. Hüseyin Fidan, Milli Eğt. Md. Erdoğan Ayata, eğitimciler ve veliler katıldı. Velilere sertifika ve hediyeler verildi.