Eşitlik Mücadelesinde

Şube Haber

TKB Aydın Şubemizin Köy Ziyareti

2013-01-01

Aydın Halk kütüphanesi müdürlüğünün önerileriyle değerli çocuk kitapları yazarımız emekli öğretmen Sn. Zehra  Ünüvar'ın  yazmış olduğu çocuk kitaplarını dernek olarak Aydın'ın Umurlu beldesinin  Eğrikavak  köyü ilkokulu öğrencilerine hediye etmek üzere bastırdık.Çocuklarımızı bir kitap yazarı ile bir araya getirmek  ve onları kitap okuma konusunda teşvik etmek  amacı ile  Eğrikavak ilkokulunu , başkan Nadide Çakılcı yönetim kurulu üyelerimiz Zuhal Pekaydın, Zeynep Atila, üyelerimiz Belkıs Albeyoğlu , Mefaret Yıldırım, Aydın Halk kütüphanesi müdürü Ahmet Kaya , müd. yardımcısı Ayşen Öçalan ve Yazarımız Zehra Ünüvar ile birlikte ziyaret ettik.Ziyaretimiz sırasında daha önceden topladığımız çeşitli kitap  ve ansiklopedileri  de okulumuza armağan ettik. Çocuklarımız hediye ettiğimiz kitapları yazarımıza imzalattılar ve ona sorular sordular, hayatlarında  ilk defa bir yazarla birlikte olduklarını samimiyetle ifade ettiler.  bu arada bizde derneğimizi  tanıttık. Onlarla birlikte olmaktan bizler de mutlu olduk.