Gümüşhane Şubemizin 5 Aralık Etkinliği

2014-01-01

Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi olarak 5 Aralık Kadının  Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Edişinin 79. yıldönümü münasebetiyle panel düzenlenmiştir. Panelde Şube Başkanımız Aynur ÇUBUKÇU tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından Sayın Valimiz Dr. Yusuf MAYDA 'da konuşma yapmışlardır. Açılış konuşmalarının ardındanPanelistlerimizden Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Avukatlarından Melek GENÇ TAŞTAN Kadınların Yasal Hakları üzerine konuşmaları gerçekleşmiştir. Diğer Panelistimiz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Çalışmacılarından Kübra ÖZGİRİŞ ise aile içi iletişim konusunda konuşmaları ile panel sona ermiştir. Aynı zamanda panelin düzenlendiği binanın girişinde İl Halk Sağlığı Müdürlüğünün kanser taramaları ve kadın hastalıklarına yönelik standı kurulmuştur.