Eşitlik Mücadelesinde

13 Nisan ve Nezihe Muhiddin

2017-03-15

13 NİSAN : Türkan SAYLAN  Kültür mrk. Benal  NEVZAT  salonu  13.00- 15.00
    Onursal bşk  Perihan YILMAZ dernek hk ve kutlama hk. bilgilendirme açılış konuşması , Animasyon  CD gala gösterimi yapılmıştır..
    konukların  takdir ve hayranlık duygularını dile getiren kısa söyleşiler ve koktey

- 27 NİSAN :İKKB İzmir  Kadın Kuruluşla birliği( 38 kadın dernek) aylık toplantısında;
      gündemin ilk maddesi olarak CD gösterimi ve  Perihan YILMAZın bilgilendirme si yer almıştır.
  - 28 NİSAN: İzmir Kent Kon. Kad. Mec.  Siyaset ve kadın  Çalışma grubunun  kutlama ziyaretleri;
     şubemiz mekanımızda Perihan YILMAZ tarafından bilgilendirme yapılarak  CD gösterimi yapılmıştır.çok güzel geri bildirim alınmıştır.
  - 30 NİSAN : Bölgenin en büyük  yerel televizyonu EGE TV de;     Hayat  Sevince Güzel   İlkay  KIYAK programında; Sayın Nurşen PERSENTİLİnin Türkkadınlarbirliği kitabı  referans
     alınarak Perihan YILMAZ tarafından  Nezihe MUHİDDİN ve derneğimizin kuruluş aşamasından bugüne geliş
     anlatılmıştır. Yayın sonrası  derneğimize çok güzel geri bildirimler gelmiştir.
    (   yayında CD gösterimi yapılamamıştır. Yapımcının izni gerektiğini o anda öğrenmiş olduğumuzdan )

- 04 MAYIS : Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği ( 150 ye yakın  vakıf, kurum ve dernekten oluşan ) aylık toplantısında
    Derneğimiz anlatılarak  CD gösterimi yapılmıştır.
   - MAYIS ayı  KAZETE aylık kadın dergisinde de  Bornova Şb. girişimiyle Nezihe MUHİDDİN yer almıştır.
     NOT:
    Her kutlama etkinliği ile ilgili görseller den  örnek fotolar sırasıyla eklenmiştir. Anlatım ve CD gösterimleri büyük bir ilgi ile takip edilmiş  Nezihe MUHİDDİN  gözyaşları yla ayakta alkışlanmıştır..
    Kutlama şekli ve yerini değiştirme düşüncesiyle bu gurur ve onuru bizlere yaşatan değerli  genel Bşknımız
    sayın Sema KENDİRCİ UĞURMANa sevgi ve Şükranlarımızı arz ederiz.