Kocaeli Şubemizin finanse ederek, Alikahya Fatih Ortaokuluna yaptırmış oldukları ATATÜRK Köşesi anlamlı bir günde açıldı.

2019-09-03

Türk kadınlar Birliği Kocaeli Şubesi’nin finanse ederek, Alikahya Fatih Ortaokuluna yaptırmış oldukları ATATÜRK Köşesi anlamlı bir günde açıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığı günde, okul bahçesinde çeşitli etkinlikler yapıldı.

Törene Türk Kadınlar Birliği Kocaeli Şubesi başkanı Aysel Baladın, yönetim kurulu üyeleri, ÇYDD Şb Başkanı, Eğitim İş Şb başkanı, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün yarınların güvencesi çocuklara hediye ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan T.K.B Kocaeli Şubesi Başkanı Aysel Baladın “Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve yarının sahibi çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza ve gençlerimize güvendiğini ifade eden Atatürk, onlara birer bayram hediye etmiştir. Bugün bize düşen görev, hem Ata’mızın emanetlerine sahip olduğumuzu göstermek hem de Ata’mızın Aziz hatırasını en yoğun ve en güzel şekilde yad etmektir. Eşitlik mücadelesinde 95.yılını kutlayan biz Türk Kadınlar Birliği siz öğrencilerimize bu anlamlı günde, ATATÜRK köşesini hediye ediyoruz. Bu bilinç ve sevgiyle başladığımız yolda çocuklarımızı tarihini bilen, ufkunu gören ve adımlarını buna göre atan bireyler olarak yetiştirmek en büyük görevimiz ve sorumluluğumuzdur.’ dedi Fatih ortaokulunun girişime yapılan ATATÜRK köşesinin açılışını yaptı.