2017 yılı Faaliyetleri

2019-12-01

KADINLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ GÜMÜŞHANE ŞUBESİ 2017 YILI FAALİYETLERİ
1- 8 mart dünya kadınlar gününü kutlamak amacıyla İzmir Urla Şubesinin ev sahipliği yaptığı programa yönetim olarak katılım sağladık. Genel Merkezin ve 81 ilden gelen kadın temsilcilerin bir araya geldiği güzel bir etkinlik oldu.
2- Yaşlılar Haftasında ilimizdeki ileri gelen yaşlılar ziyaret edilerek gönülleri alındı. 5 ayrı ziyaret evlerinde gerçekleştirilirken Emine Erkan, İclal Esen, Perihan Köksal, Neriman Karakelle ve Celile Ilgaz ziyaret edildi.

3- Anneler gününü kutlamak amacıyla ilimizde yaşayan kadınların bir araya gelmesini sağlayarak yemekli eğlence etkinliği düzenlendi.

4- İzmir Kuşadası ve çevresine 10 günlük gezi düzenlenerek, ilimizde ki kadınlarla bölgeyi tanımak ve gezmek adına keyifli bir etkinlik oldu.

5- Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından sivil toplumda proje geliştirme eğitimi düzenlendi
3 gün süren eğitimde katılım sertifikası verildi.

6- Her yıl olduğu gibi "Sevgi Yumağı" projesi ile ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımı yapılmaya devam etmektedir.
7- Her yıl olduğu gibi Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yiyecek paketi yardımları yapılmaktadır.
8- Her yıl olduğu gibi eğitime destek amaçlı öğrenci burslarımız devam etmektedir.
9- Her yıl olduğu gibi Gümüşhane Valiliği tarafından senede iki defa düzenlenen İL Koordinasyon Kurulu toplantılarına katılım sağlayarak ilimizdeki sorunların görüşülmesinde derneğimiz olarak üzerimize düşen görevler yapılmaktadır.