Türk Kadınlar Birliği Ferizli Cezaevini ziyaret etti.

2012-01-01

Türk kadınlar birliği başkanı Tevhide Yağan ile yönetimi her sene olduğu gibi bu senede 8 mart dünya kadınlar günü sebebiyle Ferizli cezaevinde kalan kadınları ziyaret etti . cezaevi solonunda yapılan ziyarette türk kadınlar birliği üyeleri kadınlar cezaevinde kalan kadınlar ile birlikte oturarak dünya kadınlar gününü kutladı.

8 mart dünya kadınlar günü sebebiyle türk kadınlar birliği tarafından her sene ziyaret edilen kadınlar ziyaretten duydukları memnuyeti dile getirirken cezavinde kendileri için eksik olan bazı ürünleri türk kadınlar birliği Sakarya şube başkanı Tevhide Yağan' a ilettiler . Şube başkanı Tevhide Yağan ise kadınlara hitaben yaptığı konuşmada biliyorum sizler hepiniz buradan çıkmak istiyorsunuz dileğimizde odur ama sizin gibi evinden çıkartılmayan eve hapsedilen kadınlarımız da var diyerek tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutladı . kadınların en büyük isteği ise Türk Kadınlar Birliği'nden kadın koğuşlarına buzdolabı alınmasını istediler .