BURS İÇİN TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNİ SEÇTİLER

2013-01-01

Sakarya Üniversitesi vakfı koleji ilköğretim öğrencileri yaptıkları bir proje ile verecekleri öğrenci bursu için Türk Kadınlar Birliği Sakarya şubesi ni seçerek Türk Kadınlar Birliği aracılığı ile 3 kız öğrenciye  1 senelik burs veriyor . Burs sebebiyle Türk Kadınlar Birliğini ziyaret eden Sakarya Üniversitesi vakfı koleji ilköğretim bölümü müdürü Hakan Okumuş , proje soruımluları 4. b sınıfı öğretmeni Ayşe Çelebi ve 4. a sınıfı öğretmeni Yurdanur Özer ile birlikte öğrenci velileri ziyaret etti . Ziyarette ilk konuşmayı Türk Kadınlar Birliği Sakarya şube başkanı Tevhide Yağan yaparak Türk Kadınlar Birliği'nin en büyük amacının kadınlar ve çoçuklar olduğunu ve eğitimle alakalı her türlü etkinliği sene boyunca yaptıklarını söyleyerek, gectiğimiz günlerde Kolejin daveti üzerine okullarına gidip Türk Kadınlar Birliğini anlatmıştım projelerini öğrendim çok mutlu oldum, öğrencilerimizin bu hassasiyeti bizleri sevindirdi derken seçimler geliyor ve başkan adaylarımızın eğitime daha çok öncelik vermesi gerektiğini düşünüyorum dedi .

Okul  Müdürü Hakan Okumuş ise yaptığı açıklamada, Türk Kadınlar Birliğinin kuruluş amacının eğitim olduğunu iyi biliyoruz ve Türk Kadınlar Birliğinin yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Yapmış olduğumuz projede burs vereceğimiz öğrencilerimizin türk kadınlar birliği  vasıtası ile 3 kız öğrencimize vereceğimiz için mutluyuz dedi .