Çalıştay'a Baro Başkanından destek

2013-01-01

Türk Kadınlar Birliği Sakarya şubesi yönetimi, bugün Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu'nu ziyaret ederek projelerine destek istedi.

Türk Kadınlar Birliği kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin yıl dönümü dolayısıyla bir çalıştaya hazırlanıyor. Demokrasi ve kadın içerikli çalıştayda günümüz Türkiyesinde kadınların siyasette ve demokraside yeri ele alınacak. Çalıştayın amacına ulaşabilmesi ve geniş kitlelere yayılması için uğraş veren TKB bu kapsamda çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Şube yönetimi bu kapsamda sakarya barosunu ziyaret ederek baro başkanı Recep Hacıeyüboğlu ile görüştü. TKB Şube Başkanı Tevhide ziyarette beraber bir çalışma yapmayı teklif ederek "Bu çalıştaya katılmak isteyenler sizin öncülüğünüzde katılabilir" dedi.

Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalıştaya gereken desteği vereceklerini söyledi.