MİNİKLERDEN BÜYÜKLERE ÖRNEK OLACAK DAVRANIŞ

2014-01-01

MİNİKLERDEN  BÜYÜKLERE ÖRNEK OLACAK DAVRANIŞ

Sakarya Üniversitesi vakıf köleji ilk okulu öğrencisi   27 minik yürek eğitim derneği Türk Kadınlar Birliği ile işbirliğine, hocaları Yurdanur Özer ve Ayşe Çelebi vasıtası ile irtibata gecerek başlattıkları projede kendi   harçlıkları ile durumu olmayan üniversiteli 4 kız öğrenciye burs parası topladılar . Burs paralarını harçlıkları ile toplayan ve Türk Kadınlar Birliğinin tespit ettiği 4 kız öğrenciye veren minik öğrenciler Türk Kadınlar Birliği başkanı Tevhide  Yağan ve yönetimi vakıf koleji kurucu temsilcisi Doç. Dr. Ahmet Eskicumalı ilköğretim müdürü Hakan  Okumuş vakıf koleji öğretmenleri Yurdanur Özer , Ayşe Çelebi ve harçlıklarını birleştirerek 4 kız öğrenciye burs parası sağlayan 27 öğrenci Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elması ziyaret ettiler . ziyarette ilk konuşmayı Türk Kadınlar Birliği başkanı Tevhide  Yağan yaparak çoçuklarımızın projesi ve büyük duyarlılığı bizleri çok memnun etti bize durumu olmayarak başvuran üniversiteli kız öğrencilerimiz arasından 4 tanesini seçerek harçlıklarını bu öğrenciler için toplayan minik yüreklere teşekkür ediyorum eğitim derneği olarak bizler yıllardan beri burs vermeye devam ediyoruz dedi .

Rektör Muzaffer Elmas ise öğrencilerin bu duyarlılığının harika bir şey olduğunu söyleyerek bu konuda öğrencilerimizin yapmış olduğu duyarlılık örnek olacak bir davranış dedi . düzenlenen ziyaret sonrası ise minik öğrenciler ve Rektör ve TKB  Üyeleri toplu foto çekildiler.