Türk Kadınlar Birliği'ni Kadın Muhtar Adayları Ziyaret Etti.

2014-01-01

Türk Kadınlar Birliği seçim döneminde ziyaretçi akınına uğruyor . Sakarya'da seçimlere kadın muhtar adayı olarak giren  papuçcular mahallesi muhtar adayı Ayşe Nurdan Aydın , arifiye ilçesi Sakarya mahallesi muhtar adayı Derya Ulubilen ve cumhuriyet merkez mahallesi muhtar adayı  Esra Öçalan Kukul  ziyaret etti. Ziyarette Türk Kadınlar Birliği başkanı Tevhide  Yağan bir bayan olarak muhtarlıya aday olmanız bizleri hayli memnun etti inşallah bulunduğunuz bölgelerde sizler seçimleri kazanırsınız derken muhtar adayları ise Türk Kadınlar Birliği'nin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz kadınlarımızın aydınlanması eğitim alması ve toplum içersinde yer bulması için büyük gayretler sarfeden insanlarsınız dediler .