Teşekkür Belgesi Verildi.

2014-01-01

TEŞEKKÜR  BELGESİ VERİLDİ

: TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ ÖNCÜLÜĞÜNDE  HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN  PASTA KURSU 280 SAATLİK EĞİTİM SONRASI SONA ERDİ.  SERTİFİKA TÖRENİ ÖNCESİ BİR ARAYA GELEN KURSİYERLERE  ADAPAZARI  HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ   YALÇIN CİNCİROP ,  KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRÜ ALİ HARBİ, HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜR MUAVİNİ  SALİM ŞUMNU  İLE  TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ ŞUBE BAŞKANI TEVHİDE  YAĞAN  IN İL DIŞINDA   OLMASI SEBEBİYLE YÖNETİMİ BAŞKAN VEKİLİ NURCAN KURT, VE ELİF AKYÜZ KATILDI

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ ÖNCÜLÜĞÜNDE  HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN  PASTA KURSU 280 SAATLİK EĞİTİM SONRASI SONA ERDİ.  SERTİFİKA TÖRENİ ÖNCESİ BİR ARAYA GELEN KURSİYERLERE  ADAPAZARI  HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ   YALÇIN CİNCİROP ,  KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRÜ ALİ HARBİ, HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜR MUAVİNİ  SALİM ŞUMNU  İLE  TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ YÖNETİMİ BAŞKAN VEKİLİ NURCAN KURT, VE ELİF AKYÜZ KATILDI . KIZ MESLEK LİSESİNDE  KURS GÖREN 15 KURSİYER KADININ KURS BİTİMİ İÇİN HAZIRLADIĞI  PASTALAR   GÖRENLERİN KURSUN NE KADAR  BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTERİRKEN KURS BİTİMİ YAPILAN  KOKTEYL DE  KURSİYERLERE  ADAPAZARI  HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ   YALÇIN CİNCİROP ,  KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRÜ ALİ HARBİ, HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜR MUAVİNİ  SALİM ŞUMNU  İLE  TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ YÖNETİMİ BAŞKAN VEKİLİ NURCAN KURT, VE ELİF AKYÜZ  VE KURS ÖĞRETMENİ HATİCE BOZYURT İLE HURİYE  YILDIRIM TARAFINDAN KURS BİTİMİ TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ .  HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ  SALİM ŞUMNU VE KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRÜ  ALİ HARBİ  YAPTIKLARI KONUŞMADA KURSU BAŞARI İLE BİTİREN KADINLARI TEBRİK ETTİLER .  TEŞEKKÜR BELGESİ SONRASI İSE  KURSİYER KADINLARIN YAPMIŞ OLDUĞU  PASTALAR MİSAFİRLERE İKRAM EDİLDİ . KURSUN RESMİ BELGE TÖRENİ İSE  OKULLARIN AÇILDIĞI ZAMAN YAPILACAĞI BELİRTİLDİ.