91.Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri

2015-05-05

1-Saat 11.00 Atatürk anıtına çelenk bırakma
2-AKP, CHP, MHP Kadın kolları başkanları ile partilerinde kadın hak ve özgürlüklerini genişletme stratejileri konulu sohbetler düzenleme ve 13 nisanın kadın hak ve özgürlüklerinin de doğum günü olduğuna, bu mücadeleye emeği geçen aydın kadınlara ve Nezihe Muhiddin'e vurgu yapma.
3-Kadın kolları başkanlarına yönelttiğimiz soruları yerel basın yolu ile tüm siyasi parti yönetimlerine yöneltme.
4-9 nisanda Karadeniz gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu ile 13 nisan 91. kuruluş yıldönümümüz dolayısı ile,tarihçemiz-bu günkü yol arkadaşlarımız-kadın hak ve özgürlükleri,toplumsal cinsiyet eşitliği konularındaki durşumuzla ilgili bilgi paylaşımı.
5-Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda belediyemizi izleyen kadın koaliyonunun yapacağı  işbirliği noktalarını tespit  ve çıkan karneyi değerlendirme toplantısına katılma.