TKB Sakarya Şubemizin Sertifika Töreni

2015-11-24

Çevre Eğitimi kursunu bitiren 7 kursiyere belge töreni düzenlendi.  Adapazarı Halk Eğitim Merkezi ve Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şubesinin işbirliği 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı içerisinde Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisi öğretim görevlisi Yr. Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu öğretiminde Sakarya’da ilk defa açılan “Çevre Eğiticisi” kursu sonunda 7 kursiyer gerçekleşen sertifika töreni ile belgelerini aldı. Gerçekleşen törene Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un eşi Aylin Coş, Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve davetliler katıldı.  Sertifika Töreninde bir konuşma yapan TKB Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan,  “Şu anda meslek kursları veriyoruz. Meslek kursu verirken üniversite mezunu olmalarına dikkat ediyoruz. Bu çok güzel bir gelişme. Katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz inşallah onları öğretmen olarak göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un eşi Aylin Coş ise yaptığı konuşmada, “Türk kadınlar birliğ ve halk eğitim merkezinin bu ortak çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerde gönülden destekliyoruz. Ellerinize sağlık emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 7 kursiyere belgeleri Aylin Coş ve Tevhide Yağan protokole davete edilen kadınlar   tarafından   takdim edildi.